Hvad er BISU – Håndværkere uden Grænser?

BISU – Håndværkere uden Grænser
BISU er en lille ulandorganisation på ca 80 medlemmer, baseret på frivilligt arbejde. Vores fokus er på håndværkere i Syd. Gennem udveksling af faglig information, manualer og rådgivning via Internettet vil vi give faglig støtte til vores kolleger og fagfæller, fortrinsvist indenfor den informelle sektor.

Vidensdeling via Internettet
BISU lægger hovedvægt på, at man via ny teknologi – eksempelvis mobiltelefoner og internettet – kan dele viden på lige vis mellem håndværkere i Syd og i Nord. Dette gør også, at vi kan undgå klima-belastende flyrejser.

 

Alle er velkomne i BISU
Alle interesserede, der gennem vidensdeling og projekter vil bidrage til faglig udvikling og støtte af håndværkere i u-lande, er velkomne som medlemmer af BISU – Håndværkere uden Grænser.

Information og indmelding
Yderligere information og tilmelding hos BISU’s sekretær, Bjarne Ørbekker, på mobil 4053 0981 eller skriv en email til info@bisu.dk. – Vi vil meget gerne have flere medlemmer – aktive som passive – som ønsker at støtte vores arbejde. Det koster kun 200 kr. pr. år at være medlem, 100 kr. hvis du er arbejdsløs, pensionist eller studerende.